Perusta sinäkin oma Blogaaja.fi blogi ilmaiseksi >>
Formula 1 VPN-Suomi

Barcelona forventer, at Ousmane Dembele bliver nu

Den langvarige saga om, hvorvidt Ousmane Dembele vil underskrive en ny kontrakt i Barcelona, ​​nærmer sig hastigt en konklusion – med stadig ingen aftale i sigte. Den franske landsholdsspiller er i de sidste par dage af sin kontrakt med Barca, og havde set ud til at flytte væk fra Nou Camp uden en gammel fodboldtrøjer på en fri transfer denne sommer. Barcelona har afgivet deres endelige tilbud om fornyelse. Men det tilfredsstiller ikke Dembele og hans agent, selvom de endnu ikke har givet et officielt svar på tilbuddet. Den 30. juni bliver 105 millioner euro-signaturen fra Borussia Dortmund i 2017 en af ​​fodboldens største frie agenter, når hans kontrakt udløber.

På nuværende tidspunkt ser Dembele ud til at veksle mellem et gensyn med Thomas Tuchel i Chelsea, chancen for at spille sammen med Kylian Mbappe i PSG eller en alternativ mulighed for at blive i Barca. Stadig i en Barcelona trøje skal Dembele gentagne gange have afvist catalanernes tilbud i håb om en forbedret løn, der aldrig kom. Det ser dog ud til, at de klubber, der kunne købe ham, såsom Chelsea eller Paris Saint-Germain, heller ikke ønsker at betale ham den løn, han ønsker, og begynder at bevæge sig mod andre mål. Xavi ser stadig franskmanden som en nøglespiller, da uret tikker ned til, at han forlader, og han fremsætter en sidste bøn til spiller og bestyrelse om at få ham skrevet under på en ny kontrakt.

Den spanske journalist Santi Oval (h/t FCB World) afslører, at Dembele for nylig har talt med Xavi om hans fremtid. Han har lyst til at bære en Barcelona trøje næste sæson. Cheftræneren ønsker stadig at have ham med om bord, og efter sigende har han opfordret Barcas overordnede i de seneste dage til at indlede et nyt angreb, der kan overbevise spilleren om alligevel at blive på Camp Nou. Det er en simpel nok beslutning. Enten vil Dembele spille for Barca, eller også vil han ikke. Hvis penge forbliver hans prioritet end en hæderlig fodboldtrøjer, så smid ham ud af udgangsdøren og afsted til Tyneside. Med angriberen sat til at blive, kunne man forvente yderligere vækst i hans præstationer i de kommende sæsoner.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *