Perusta sinäkin oma Blogaaja.fi blogi ilmaiseksi >>
Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Chelsea-angriberen vil have Inter Milan tilbage i en låneaftale med nedsat løn

Romelu Lukaku har sagt ja til at vende tilbage til Inter Milan på lån fra Chelsea i næste sæson, ifølge rapporter i Italien. De vestlige londonere kasserede et klubrekordgebyr på 97,5 millioner pund for at bringe den belgiske landsholdsspiller tilbage til Stamford Bridge sidste sommer. I en blå nummer 9 fodboldtrøjer har Lukaku udholdt en svær første sæson i Chelsea og vil gerne tilbage til Inter, men en aftale ville være kompliceret i betragtning af de penge, som Blues betalte i august sidste år. Belgieren mener, at han med succes kan argumentere for sin nuværende klub, at en tilbagevenden til Nerazzurri denne sommer ville give mening for dem fra et økonomisk perspektiv.
Den 29-årige ville være nødt til at skære i sin nuværende løn på 200.000 pund om ugen, men italienerne er klar til at tilbyde 20 millioner pund for et etårigt lån. Inter kan også nyde godt af vækstdekretet, hvis Lukaku vender tilbage til klubben med en ny fodboldtrøjer inden udgangen af juni, altså inden regnskabsårets udgang. Ordningen lader hold i Italien købe spillere fra udlandet med betydelige skattelettelser, så længe de bliver i landet i mindst 24 måneder. Lukaku lagde ikke skjul på, at han elskede sine to sæsoner i Milano, og afslørede i et interview med Sky Italia tidligere på året, at han ikke havde ønsket at forlade og gerne ville vende tilbage.
Lukaku, 28, siges at have 15 dage til at overbevise Chelseas advokater om at acceptere forslaget. Han kan ikke vente med at tage en blå Chelsea trøje af nu. Han scorede 64 mål i 95 kampe for Inter i to sæsoner, hvilket spillede en stor rolle i deres 2020-21 Serie A titelsucces, men har ikke været i stand til at gentage formen i Chelsea. Blues vil ikke se angriberens værdi falde endnu mere, end den allerede har gjort. Klubbens tilhængere håber også, at de kan slippe af med en ubrugelig Chelsea trøje. Fra i dag kan Inter ikke få både Lukaku og Paulo Dybala, så Il Corriere dello Sport rapporterer, at argentineren kan flytte til Roma, hvis Lukaku slutter sig til Inter.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *